lördag 30 maj 2009

Sommarträningarna, Uppdatering!

Alla nybörjare är välkomna på våra träningar under sommaren! Att komma och testa är gratis, men om ni vill bli medlem så betalar ni 50kr till Andreas, vår kassör, fyll i ett medlemsformulär och få ett medlemskort!

Vi har inte längre några regelbundna träningar på tisdagar!
Men det kan ju fortfarande dras ihop spontana träningar, så håll utkik på forumet! (Tyvärr verkar det vara problem med forumet just nu. Men det är inget vi kan påverka vad vi vet.)

Torsdagar kl:18.00 träffas vi vid Tegskyrkan.
Söndagar kl:13.00 träffas vi på Hinderbanan på i20.

Träningarna kommer vara ledarledda främst för nybörjare och grundgruppen. De som är fortsättare får gärna vara med, men kan om de vill köra egna övningar. Vi har hur som helst gemensam uppvärmning och stretch.

Detta gäller alltså varje vecka, så länge Andreas eller Adam är i stan. När vi är borta och ingen annan kan hålla i träningar så meddelar vi det här i bloggen och på forumet!

Utöver de regelbundna träningarna så blir det definitivt ett antal Nuitvandringar i sommar och ett och annat löp-pass. Självklart förväntar vi oss att ni kommer styra upp egna träningar när vädret passar, men försök då att inte göra det dagen innan eller efter de regelbundna träningarna.

Vid regn ställer vi in träningen eftersom att marken och hindren blir fuktiga och hala.
Kolla våran kalender! Där står tid och plats för träningar, möten och andra evenemang!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar