onsdag 6 maj 2009

Extra Årsmöte!

Nu är det beslutat att vi ska ha ett extra årsmöte, klockan 14.00-15.30 den 17e maj, i Mariehemskolans gympasal. Årsmötet är inte bara för medlemmar i föreningen, alla som är intresserade av årsmöten, parkour eller umeå parkourförening är välkommen att delta. Det är en bra chans för nya att träffa folk från föreningen!

På det mötet är huvudpunkten att bilda en Vi Unga-klubb. Genom vi unga kan vi få bra kontakter, bidrag till evenemang och försäkring. Det som krävs av oss är att vi ska vara en ideell, drogfri, religiöst- och politiskt obunden förening. Detta är vi ju redan idag, så det enda vi måste ta beslutet och skicka våra stadgar till Vi Unga. Läs mer på www.viunga.se

Förutom bildandet av en Vi Unga klubb så är det en del styrelsemedlemmar som vill hoppa av styrelsen eller byta post. Så om ni är intresserade av att sitta i styrelsen så hör av er till Martin Gärdemalm. De platser som kommer att vara aktuella är Kassör och Sekreterare. Det enda kraven för att sitta i styrelsen är att du ska vara minst 15 år och tro att du har tid och lust för att hjälpa till i föreningen.

Från klockan 13.00 den 17e kommer vi att vara i gympasalen och småträna lite, mycket lek och INGEN fys!! =)
Vi ses den 17e!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar