fredag 1 maj 2009

Hemsidan uppdaterad!

Voilá! Sidan är uppdaterad!
Igår tog vi krafttag, åkte ut till djäkneböle(där ludvig lämnat sin dator), deschiffrerade ludvigs intrsuktioner och började stapplandes testa vad vi kunde göra åt hemsidan. Ludvig är ju i USA för tillfället och kommer hem om någon månad. Men det fanns en del akuta fel på våran hemsida, det som var värst var väll att mailadresserna under kontaktinfon antingen inte fungerade eller ledde till adams mail. Så det var i princip bara adam som fick mail. Sen har vi lagt upp vårat bankgironummer under Information. Vi har reviderat förstasidan så att folk faktiskt upptäcker att vi har ett användbart forum och en lite intressant blogg. Dessutom har vi skrivit en text som ska förklara för intresserade vad vi går ut på. Hela designen på hemsidan blev ju kanske inte en 10 poängare, men det får Ludvig fixa när han kommer hem igen.

Dock har vi mycket kvar att fixa på hemsidan. Vi tänker ta lite bilder som kanske kan bli användbara för förstasidan, vi vill lägga upp lite filmer, lite länkar och artiklar. Så Mediadelen kommer vi att stöka om lite i någon gång framöver.

Nu ska jag strax ut och träna på ett nytt ställe som jag upptäckte igår. Perfekt för precision till räcken och stänger. Ut och träna!!
/Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar