söndag 25 oktober 2009

Nu börjar det bli dags!

Idag håller vi den sista utomusträningen för säsongen och det verkar bli en blöt en! Nästa söndag tränar alltså Grund- och fortsättargruppen inomhus i Mariehemsskolans gymnastiksal kl:13.00-14.30.

Från och med nästa söndag, 1a november, ska man ha betalat medlems- och träningsavgift för att vara med och träna. Vi har dessutom satt en gräns på 30 deltagare i grund- och fortsättargruppen. I barngruppen och avancerade gruppen har vi för tillfället ingen gräns eftersom att det inte verkar bli så många i dessa. Notera att för att vara med på de gemensamma träningarna behöver man bara betalt medlemsavgiften och där har vi inte heller någon gräns på deltagarantal.

Ni som nu inte vet säkert vilken grupp ni hamnar i kontaktar mig, Andreas (andreas.upkf@gmail.com), så vi kan reda ut det innan ni betalar. Detta gäller främst de som inte vet om de ska gå grund eller fortsättare trots att de har varit med under förra vintern och de som testat vara med grundträningarna trots att de egentligen tillhör barngruppen. Vi kommer ta hänsyn till ålder, behov och gruppernas storlekar när vi bestämmer vilka grupper ni hamnar i.

OBS! Betalning ska endast ske EFTER att ni har fyllt i ett medlemsformulär och gett det till mig, Andreas. Innan betalning ska ni dessutom fått klartecken från oss tränare om att det finns plats i den grupp ni ska träna med! OBS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar